A lánchajtásnál jelenlévő kenőolaj és a lánc és a lánckerék kapcsolatnál keletkező acélforgács gondot okozhat az élelmiszeriparban használt lánchajtásoknál.
Lássuk, milyen megoldásokat kínál erre az IWIS Antriebsysteme München!
A csőcsapos HB50.8-as futógörgősláncok széleskörben elterjedtek az élelmiszeriparban, legfőképpen a sütőiparban találkozhatunk velük.
Már a normál acél kivitelen kívül rozsdamentes vagy horganyzott acél anyagból is elérhetővé váltak, főként acél vagy műanyag görgőkkel ellátva.
Sokszor felmerülő probléma az üzemeltetés során, hogy a lánchajtásnál használt olaj és a lánckerék és lánc kapcsolatnál keletkező forgács közvetlenül találkozhat az élelmiszerrel.
Lássuk be, ez nem egy szerencsés találkozás, hiszen rendkívül sok bonyodalmat okozhat a későbbiekben!
Az IWIS antriebsysteme továbbfejlesztette a már létező görgőslánc szériát, és magas minőségű, kopásálló láncokat kínál a felhasználóknak.
Az újonnan kifejlesztett HB50.8 ZPKDD változatot műanyag hüvellyel, a külső és belső hevederek közé szerelt alátéttel alkották meg, így minimalizálva a kopást és visszatartva a láncból kihulló finom forgácsot. Az alábbi képen Ön is megtekintheti ezt a kitűnő kivitelezést.
Tovább a termékcsoportra |
Keressen minket a lanc@powerbelt.hu e-mailcímen vagy a 06 1 455 2083 telefonszámon.