TermékeinkTermékeink

Magyarországi cég regisztrációjaMagyarországi cég regisztrációja

Kérjük válasszon az alábbi két regisztációs mód közül.
A regisztráció típusa befolyással van a webáruház működésére.

Tisztelt Felhasználó,

Köszöntjük a Power Belt Kft weboldalán. Regisztrációjával lehetőség nyílik a weboldalunkon működő webáruház használatára.
Segítségével összeállíthatja rendeléseit és könnyen, kényelmesen elküldheti felénk. A terméklisták mellett láthatja egyedi árait és az elérhető raktárkészletet is. A beállítások menüpont alatt több számlázási és szállítási címet is rögzíthet. A megőrzött korábbi rendeléseit újra aktiválhatja és elküldheti azt új igényként.

Kérjük olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatunkat és a rendelési és szállítási feltételeinket. Regisztrációjával elfogadotnak tekintjük ezen dokumentumok tartalmát.

Cégünk adatait bizalmasan kezeli és harmadik félnek nem adja tovább. Adatvédelmi nyílvántartási számunk: 04243-0001

Regisztrációja után küldünk Önnek egy "Regisztráció megerősítése" tárgyú levelet. Ebben lévő linkre kattintva igazolhatja vissza a regisztrációs kezdeményezését. Miután meggyőződtünk arról, hogy valóban Ön indította a kérelmet elküldjük Önnek egy újabb levélben - melynek tárgya "Power Belt webáruház azonosítók" - a belépési adatait. Erre az Ön adatainak védelmében van szükség.

Köszönjük regisztrációját.

Kérjük, adja meg a kért adatokat!

Weboldal

Kapcsolattartó adatai

Cég számlázási adatai

Minden adat megadása kötelező.
A megadott email címre egy automatikus levelet küldünk,
melyben található linkkel aktiválható a regisztráció!

  

Rövidített nyitva tartás

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy 2018. április 21-én szombaton rövidített nyitva tartással, Hofherr utcai telephelyünkön 8:00 - 14:00 óra, gyáli telephelyünkön 8:00-14:00 óra között állunk rendelkezésükre.  
Rendelésfelvételre 8:00-13:00-ig van lehetőség.


Power Belt Kft Tovább olvasom

  

TBI MOTION lineáris megvezetés és ERRE.DI. kocsi rögzítő

Rögzítse a lineáris kocsit - akár függőleges helyzetben - manuálisan vagy pneumatikusan reteszelve. A TBI MOTION lineáris megvezetéssel 100%-os kompatibilitást garantálva megoldást nyújtunk a termékek megállítására és rögzítésére, 15-45-ös méretek esetén raktárról.

Tovább olvasom